HP-datorer - HP Recovery Manager inte kan startas när Recovery Managers uppdateringar har installerats

HP Recovery Environment kan inte startas direkt från alternativet HP Recovery-miljön från HP Recovery Manager. Det här problemet inträffar när du har uppdaterat operativsystemet till Windows 10 uppdatering november 2015 (den här uppdateringen omfattar en uppdatering av HP Recovery Manager).
För att kringgå problemet ska du utföra ett av följande alternativ för att starta HP Recovery Manager:
Alternativ 1. Starta HP Recovery Manager från F11:
  1. Tryck på F11 under POST (aktivera självtest).
  2. Välj Felsök och sedan HP Recovery Manager.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att utföra en HP Recovery
Alternativ 2. Starta HP Recovery Manager i Windows:
  1. Start-menyn öppnar du Sökraden och skriver HP Recovery Manager.
  2. Klicka på HP Recovery Manager bland sökresultaten.
  3. Klicka på HP Recovery Manager.
  4. Välj HP Recovery Environment och klicka på Nästa.
  5. När datorn har startats om väljer du Felsökoch sedan HP Recovery Manager.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att utföra en HP Recovery