HP 14- och Pavilion 14-bärbara datorer - Elan-pekplattefunktion förloras efter uppgraderingen till Windows 10

Funktionen Pekplatta förloras efter uppgraderingen till Windows 10. Det här problemet uppstår på vissa modeller med Elan-pekplattor.
För att lösa detta problem efter uppgraderingen till Windows 10, utför en Windows Update för att installera den senaste Elan Touchpad-drivrutinen.
OBS! Utför något av lämpliga alternativ innan uppgraderingen till Windows 10 för att förhindra att detta problem uppstår:
Alternativ 1. Utför en Windows Update för att installera den senaste Windows 8 Elan Touchpad-drivrutinen innan du uppgraderar till Windows 10.
Alternativ 2. Hämta och installera följande SoftPaq för att installera drivrutinen för Windows 8 Elan Touchpad före uppgraderingen till Windows 10.
Beskrivning av SoftPaq
Versionsinformation
Ladda ner SoftPaq
Elan Touchpad-drivrutin
Version: 11.2.11.1
Revision: A