Compaq 14, HP 14, 15 och Pavilion 11-bärbara datorer - Drivrutien för HP:s trådlösa knapp visas som en okänd enhet efter uppgraderingen från Windows 7 till Windows 10

Drivrutinen för HP:s trådlös knapp visas som en okänd enhet i Enhetshanteraren efter uppgraderingen från Windows 7 till Windows 10.
För att lösa problemet, hämta och installera den senaste BIOS för din datormodell och hämta och installera sedan följande SoftPaq:
Steg 1: Hämta och installera den senaste BIOS med HP Support Assistant.
  1. Öppna HP Support Assistant.
  2. Välj Uppdateringar och justeringar.
  3. Klicka på Sök efter uppdateringar nu.
  4. Kontrollera uppdateringem System-BIOS för HP-bärbara datorer i resultatlistan över uppdateringar.
  5. Följ anvisningarna som visas på skärmen för att hämta och installera BIOS-uppdateringen.
  6. Starta om datorn.
Steg 2: Hämta och installera följande SoftPaq.
Beskrivning av SoftPaq
Versionsinformation
Ladda ner SoftPaq
Drivrutin för HP:s trådlösa knapp
Version: 1.1.2.1
Revision: A
obs!
Drivrutinen för HP:s trådlösa knapp kan också hämtas och installeras via Windows Update.