HP-datorer - Ändra språk (Windows 8)

Detta dokument avser HP- och Compaq-datorer med Microsoft Windows 10.
Språket på en HP-dator är en del av produktens konstruktion. För bästa möjliga datorerfarenhet är det bäst att köpa en dator på ditt förstaspråk. Om du redan har en dator som saknar ditt förstaspråk och det inte går att hitta eller installera ett språkpaket, kan det hända att du kan installera en ny fullversion av Windows som har ditt förstaspråk. Mer information finns på Microsofts webbplats för lokala språk.
  varning!
Om du ändrar språk och sedan kontaktar HP Support, kanske HP inte kan hjälpa dig pga. att språket inte är samma som när datorn levererades. Språket på en HP-dator är en del av produktens konstruktion och HP:s supportservice är anpassad för att passa produktens konstruktion.
I Windows 10 kan du ändra visningsspråket för appar, inställningar, menyer och andra delar av Windows. Om ni är flera som delar datorn kan varje användare välja språk för sitt användarkonto, eller så kan en person lägga till flera språk i ett användarkonto så att ni växlar mellan dessa.
obs!
Om flera språkpaket installeras påverkas såväl utrymmet på hårddisken som systemets totala prestanda. Installera bara de språkpaket som du tänker använda.