HP-datorer - ett meddelande visas med information om det finns problem med att återställa din dator när du försöker utföra en återställning eller uppdatering med hjälp av tangenten F11

Det här problemet inträffar när operativsystemet har uppgraderats till Windows 10.
När du trycker på F11 för att utföra en återställning eller uppdatering visas ett meddelande:
Det har uppstått ett problem med återställningen av din dator
För att lösa problemet ska du följa anvisningarna för att återställa operativsystemet enligt det önskade återställningsalternativet.
obs!
Skapa HP Recovery-media innan du uppgraderar till Windows 10 och använd HP Recovery-media för att återställa operativsystemet till Windows 8.
Alternativ 1.
Återställ operativsystemet till Windows 8:
  1. Starta datorn och tryck på F11 för att öppna Recovery Manager.
  2. Klicka på Felsök.
  3. Klicka på Återställningshanteraren.
  4. Välj Säkerhetskopiera dina filer först om filer måste säkerhetskopieras före återställningen.
  5. Välj Återställning utan att säkerhetskopiera filer.
  6. Klicka på Nästa.
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra återställningen
Alternativ 2.
  1. Från skrivbordet i Windows trycker du på Windows + I för att öppna Inställningar.
  2. Välj Uppdatering och säkerhet och klicka sedan på Återställning.
  3. Välj Gå tillbaka till Windows 8 och klicka sedan på Kom igång.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa Windows 8.
obs!
Alternativet "Gå tillbaka" är endast tillgängligt i 28 dagar. Microsoft har släppt i följande supportdokument: Alternativ för systemåterställning i Windows 10. Läs det avsnitt som kallas "Gå tillbaka till din tidigare version av Windows" för mer information.
Alternativ 3.
  1. Från skrivbordet i Windows trycker du på Windows + I för att öppna inställningar.
  2. Välj Uppdatering och säkerhet och klicka sedan på Återställning.
  3. Välj Återställ den här datorn och klicka sedan på Kom igång.
  4. Klicka Återställ fabriksinställningar.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa Windows 8.
Alternativ 4.
Återställ operativsystemet till Windows 10:
  1. Från skrivbordet i Windows trycker du på Windows + I för att öppna inställningar.
  2. Välj Uppdatering och säkerhet och klicka sedan på Återställning.
  3. Välj Återställ den här datorn och alternativet Kom igång.
  4. Klicka på Behåll mina filer eller Ta bort allt.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa Windows 10.
Alternativ 5. Kontakta HP för att beställa återställningsmedia.
Om du inte kan skapa återställningsmediet kan du kontakta HP för att beställa återställningsmedia.