• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP ENVY 15 Notebook-datorer - Windows inloggningsalternativ Hello med ansiktsigenkänning är inte tillgängligt efter uppgradering till Windows 10

Efter uppgradering till Windows 10 kanske inloggningsalternativet Windows Hello med ansiktsigenkänning inte är tillgängligt som förväntat.
Lös problemet genom att hämta och installera följande SoftPaq:
Beskrivning av SoftPaq
Versionsinformation
Ladda ner SoftPaq
Drivrutinen Intel RealSense djup kamera Management (DCM)
Version: 1.4.27.24669
Revision: B Pass: 3
Obs! En nyare version av den här programvaran kan finnas tillgänglig. Kontrollera om det finns nyare versioner på http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.