HP Envy Phoenix 850 stationära datorer - frontpanelens LED-lampos ändras inte så att de matchar processoranvändningen efter uppgradering till Windows 10

LED-lamporna på framsidan av datorn ändras inte vid svar på förändringar i CPU:s användningsnivå trots att läget CPU-användning har valts i appen HP Phoenix Control.
Bild 1. Appen HP Phoenix Control inställd på att övervaka CPU-användningen
CPU-användningen visas korrekt i appen men inte på frontpanelen på datorn.
Lös problemet genom att hämta och installera följande SoftPaq:
Beskrivning av SoftPaq
Versionsinformation
Ladda ner SoftPaq
HP Phoenix Control
Version: 1,10
Revision: A Pass: 1
Obs! En nyare version av den här programvaran kan finnas tillgänglig. Kontrollera om det finns nyare versioner http://www8.hp.com/us/en/drivers.html.