HP ScanJet Pro 3500 f1 flatbed scanner - Inställningar för viloläge och automatisk avstängning

Inställningar för viloläge och automatisk avstängning

Som standard ställs skannern in i viloläge efter 15 minuters inaktivitet och stängs automatiskt av efter två timmars inaktivitet för att spara på energi.
Windows: Du kan ändra standardinställningarna för automatisk avstängning med att följa dessa tre steg:
  1. Starta HP Skannerverktyg på något av följande sätt:
    • Klicka på Start, peka på Program eller Alla program, peka på HP, peka på ScanJet, peka på 3500 f1 och klicka sedan på Scanner Tools Utility (Skannerverktyg).
    • Klicka på HP Scanner Tools Utility på Start -skärmen.
  2. Klicka på fliken Inställningar och välj sedan önskade inställningar för viloläge och automatisk avstängning.
    • Om du vill ange hur länge skannern ska vara inaktiv innan den stängs av automatiskt, väljer du lämpligt värde (1 timme, 2 timmar, 4 timmar, eller aldrig) från Automatisk avstängning: Stäng av skanner efter: i rullgardinsmenyn.
OS X: Du kan ändra standardinställningarna för automatisk avstängning med HP-verktyg.
  1. Starta HP-verktyg.
  2. Klicka på Energi-ikonen.
  3. Välj inställningen Lampläge.
  4. Välj en inställning för automatisk avstängning under Stäng av skannern automatiskt: i listrutan.