HP ScanJet Pro 4500 fn1 network scanner - Inställningar för viloläge och automatisk avstängning

Inställningar för viloläge och automatisk avstängning

Som standard ställs skannern in i viloläge efter 15 minuters inaktivitet och stängs automatiskt av efter två timmars inaktivitet för att spara på energi.
Windows: Om du vill ändra standardinställningarna för automatisk avstängning använder Kontrollpanelen eller den inbäddade webbservern.
OS X: Du kan ändra standardinställningarna för automatisk avstängning med energipanelen.
  1. Starta HP-verktyg.
  2. Klicka på Energi-ikonen.
  3. Välj inställningen Lampläge.
  4. Välj en inställning för automatisk avstängning under Stäng av skannern automatiskt: i listrutan.