HP Color LaserJet Enterprise M750 - Komponenter för egenreparation

Komponenter för egenreparation

Komponenter för egenreparation, eller CSR-komponenter, är delar som kunden kan byta själv och som finns för många HP LaserJet-produkter i syfte att förkorta reparationstiden. Mer information om CSR-programmet och dess fördelar finns påwww.hp.com/go/csr-support och www.hp.com/go/csr-faq.
Äkta HP-reservdelar kan beställas på www.hp.com/buy/parts eller hos en behörig leverantör av HP-service eller -support. När du beställer behöver du något av följande: artikelnummer, serienummer (finns på baksidan av skrivaren), produktnummer eller skrivarens namn.
  • Artiklar som anges som obligatoriska för egenutbyte måste installeras av kunden, såvida du inte vill betala för att HP:s servicepersonal utför reparationen. För dessa artiklar finns ingen på plats- eller retur till depå-support enligt HP:s skrivargaranti.
  • Artiklar som anges som Valfria för egenutbyte kan installeras av HP:s servicepersonal på begäran utan extra kostnad under skrivarens garantiperiod.
Objekt
Beskrivning
Alternativ för egenutbyte
Artikelnummer
HP Color LaserJet pappersmatare för 1 x 500 ark
Fack för 500 ark
Tillval
CE860 – 67902
HP Color LaserJet pappersmatare och stativ för 3 × 500 ark
Fack för 1 500 ark. Innehåller tre fack för 500 ark.
Tillval
CE725A
HP Color LaserJet svart tonerkassett
Svart kassett
Obligatoriskt
CE270A
HP Color LaserJet cyan tonerkassett
Cyan bläckpatron
Obligatoriskt
CE271A
HP Color LaserJet gul tonerkassett
Gul bläckpatron
Obligatoriskt
CE272A
HP Color LaserJet magenta tonerkassett
Magenta bläckpatron
Obligatoriskt
CE273A
Trådlös skrivarserver
HP Jetdirect 2700w trådlös USB-skrivarserver
Tillval
J8026A
USB-kabel
Vanlig 2-meters USB-kabel
Tillval
C6518A
Fixeringssats
110 volts fixeringsenhet
Obligatoriskt
CE977A
220 volts fixeringsenhet
Obligatoriskt
CE978A
Överföringssats
Extra överföringsband, överföringsvalsenhet, 9 matningsvalsar för fack 2–6 och 6 upphämtningsvalsar för fack 1–6
Obligatoriskt
CE516A
Toneruppsamlingsenhet
Uppsamlingskärl för toner som inte har fixerats på papperet
Obligatoriskt
CE980A