• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-datorer - Windows 10 Produktaktivering

Detta dokument gäller för HP-datorer och surfplattor med Windows 10.
Alla HP-datorer och surfplattor som levereras med Windows 10 aktiveras automatiskt när de ansluts till internet. Om du installerar en annan version av Windows 10 kan systemet behöva återaktivera Windows. Det kan även finnas situationer där Windows kräver återaktivering trots att produkten redan har aktiverats.
Du kan ändra versionen av Windows 10 genom att ange en ny produktnyckel, till exempel om du går från Windows 10 Home till Windows 10 Pro. Du kan få produktnyckeln genom att köpa ett butikspaket från en butik eller online. När du angett den nya produktnyckeln återaktiveras systemet med den nya produktnyckeln.