HP-datorer - Datorn är långsam (Windows)

Det här dokumentet avser HP- och Compaq-datorer med Windows.
Har din dator blivit långsam med tiden? Använd HP Performance Tune-up för att optimera datorn och förbättra dess prestanda.
  1. Hämta och installera den senaste versionen av HP Support Assistant gratis.
  2. Öppna HP Performance Tune-up och följ sedan uppmaningarna för att förbättra datorns prestanda.
    Om verktyget inte öppnas automatiskt, söker du efter och öppnar HP Support Assistant. Välj din produkt, klicka på Felsökning och åtgärder och klicka sedan på Kontroll av prestandaoptimering.
Välj en av följande länkar för andra sätt att förbättra datorprestandan: