HP-skrivare - Meddelandet "Det går inte att hitta skrivaren" visas

Det här dokumentet är för HP ENVY 4512, 4516, 4520, 4522 och HP OfficeJet 4650 All-in-One-skrivare.
När du installerar HP:s programvara med full funktion i en trådlöst nätverksanslutning visas meddelandet Skrivaren hittades inte på datorn. Skrivaren måste vara ansluten till ditt nätverk innan installationen påbörjas, så att programvaran kan identifiera det.