HP LaserJet Enterprise M506, MFP M527 - Fyll på och skriv ut på etiketter

Inledning
Om du vill skriva ut på etikettark använder du fack 1. Fack 2 och extra fack för 550 ark stöder inte etikettark.
Om du vill skriva ut på etiketter med manuell matning ska du följa dessa steg för att välja rätt inställningar i skrivardrivrutinen och sedan fylla på etiketterna i facket när du har skickat utskriften till skrivaren. När du använder manuell matning väntar skrivaren med att skriva ut tills den känner av att facket har öppnats och stängts.
Manuell matning av etiketter
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan med skrivare och klicka sedan på eller tryck på knappen Egenskaper eller Inställningar för att öppna skrivardrivrutinen.
      obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
      obs!
    Om du vill få åtkomst till funktionerna på startskärmen i Windows 8 eller 8.1 väljer du Enheter, Skriv ut och sedan skrivaren.
  3. Klicka eller tryck på fliken Papper/kvalitet.
  4. Välj rätt storlek för etikettarken i listrutan Pappersstorlek.
  5. I listrutan Papperstyp väljer du Etiketter.
  6. I listrutan Papperskälla väljer du Manuell matning.
  7. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper.
  8. I dialogrutan Skriv ut klickar du på knappen OK för att skriva ut.
  9. Fyll på etikettark med framsidan uppåt och arkets överkant först in i skrivaren.
    Figur : Fyll på etiketter med framsidan upp