HP Color LaserJet Pro MFP M477 - Produktvyer

Skrivarens framsida
    Figur : Skrivarens framsida
  1. Skanner
  2. Dokumentmatare
  3. Etikett med bestämmelser (innanför den främre luckan)
  4. Fack 2
  5. Fack 1
  6. På/av-knapp
  7. Främre lucka (ger åtkomst till tonerkassetten)
  8. Förlängning för utmatningsfack
  9. Utmatningsfack
  10. USB-direktport (för utskrift och skanning utan dator)
  11. Kontrollpanel med pekskärm (vinklas upp för enklare visning)
Skrivarens baksida
    Figur : Skrivarens baksida
  1. Främre luckans frigöringsknapp
  2. Duplexenheten (endast fdn- och fdw-modeller)
  3. USB-port för jobblagring
  4. USB-port för direktanslutning till en dator
  5. Ethernet-port
  6. Faxportar
  7. Strömanslutning
  8. Bakre lucka (endast modellen fnw) (ger åtkomst för att rensa papperstrassel)
Kontrollpanelvy
    Figur : Kontrollpanel
  1. Pekskärm
  2. Skärmindikator för startsida
  3. Hjälp-knapp
  4. Knappen Hem
  5. Tillbaka, knapp
  obs!
Det finns ingen standardknapp för Avbryt på kontrollpanelen, men under många skrivarprocesser visas en Avbryt-knapp på pekskärmen. Det gör att användarna kan avbryta en process innan skrivaren har slutfört den.
Startskärmens layout
Från startskärmen får du åtkomst till skrivarens funktioner. Där visas också skrivarens aktuella status.
Du kan återgå till startskärmen när som helst genom att trycka på knappen Hem på skrivarens kontrollpanel.
  obs!
Vilka funktioner som visas på startskärmen varierar beroende på skrivarkonfiguration.
  1. Återställning
  2. Anslutningsinformation
  3. Inställningar, knapp
  4. Appar
  5. Förbrukningsmaterial
  6. USB
  7. Faxa
  8. Skanna
  9. Knappen Jobb
  10. Kopiera
  11. Skrivarstatus
Använda kontrollpanelen på pekskärmen
Använd de här åtgärderna när du vill använda skrivarens kontrollpanel med pekskärm.
Åtgärd
Beskrivning
Exempel
Tryck
Tryck på ett objekt på skärmen om du vill välja det eller öppna den menyn. När du bläddrar genom menyer kan du hastigt trycka på skärmen för att stoppa bläddringen.
Tryck på knappen Inställningar om du vill öppna menyn Inställningar.
Svepa
Rör vid skärmen och svep med fingret åt sidan för att bläddra i sidled på skärmen.
På startskärmen sveper du för att komma till knappen Inställningar.
Bläddra
Rör vid skärmen, och utan att lyfta fingret flyttar du det i sidled för att flytta skärmbilden.
Bläddra genom menyn Inställningar.