HP Color LaserJet Pro MFP M477 - Beställa förbrukningsmaterial, tillbehör och reservdelar

Beställning

Beställa förbrukningsmaterial och papper
Beställa äkta delar och tillbehör till HP
Beställa via service- eller supportleverantörer
Kontakta en auktoriserad HP-service- eller supportleverantör.
Beställning med den inbyggda HP-webbservern (EWS)
Öppna det genom att ange skrivarens IP-adress eller värdnamn i adress-/URL-fältet i datorns webbläsare. Den inbyggda webbservern innehåller en länk till HP SureSupply-webbplatsen, där det finns många alternativ för köp av original-HP-tillbehör.

Förbrukningsmaterial och tillbehör

Objekt
Beskrivning
Kassettnummer
Artikelnummer
Förbrukningsmaterial
HP 410A svart LaserJet-tonerkassett, original
Svart ersättningstonerkassett, standardkapacitet
410A
CF410A
HP 410X svart LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Svart ersättningstonerkassett, hög kapacitet
410 X
CF410X
HP 410A cyan LaserJet-tonerkassett, original
Cyan ersättningstonerkassett, standardkapacitet
410A
CF411A
HP 410X cyan LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Cyan ersättningstonerkassett, hög kapacitet
410 X
CF411X
HP 410A gul LaserJet-tonerkassett, original
Gul ersättningstonerkassett, standardkapacitet
410A
CF412A
HP 410X gul LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Gul ersättningstonerkassett, hög kapacitet
410 X
CF412X
HP 410A magenta LaserJet-tonerkassett, original
Magenta ersättningstonerkassett, standardkapacitet
410A
CF413A
HP 410X magenta LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Magenta ersättningstonerkassett, hög kapacitet
410 X
CF413X
Tillbehör
Valfri pappersmatare för 550 ark
Extrafack 3
CF404A
USB 2.0-skrivarkabel
A-till-B-kabel (2 m standard)
C6518A

Komponenter för egenreparation

Komponenter för egenreparation, eller CSR-komponenter, är delar som kunden kan byta själv och som finns för många HP LaserJet-produkter i syfte att förkorta reparationstiden. Mer information om CSR-programmet och dess fördelar finns påwww.hp.com/go/csr-support och www.hp.com/go/csr-faq.
Äkta HP-reservdelar kan beställas på www.hp.com/buy/parts eller hos en behörig leverantör av HP-service eller -support. När du beställer behöver du något av följande: artikelnummer, serienummer (finns på baksidan av skrivaren), produktnummer eller skrivarens namn.
  • Artiklar som anges som obligatoriska för egenutbyte måste installeras av kunden, såvida du inte vill betala för att HP:s servicepersonal utför reparationen. För dessa artiklar finns ingen på plats- eller retur till depå-support enligt HP-produktgarantin.
  • Artiklar som anges som Valfria för egenutbyte kan installeras av HP:s servicepersonal på begäran utan extra kostnad under skrivarens garantiperiod.
Objekt
Beskrivning
Alternativ för egenutbyte
Artikelnummer
Inmatningsfack för 150 ark
Utbyteskassett för fack 2
Obligatoriskt
RM2-6377-000CN
Pappersmatare för 550 ark
Utbyte för extrafack 3
Obligatoriskt
CF404-67901