HP DeskJet 3630, 4720-skrivare - blinkande lampor

Det här dokumentet gäller för HP DeskJet 3630, 3631, 3632, 3633, 3635, 3634, 3636, 3637, 3638, DeskJet Ink Advantage 3635, 3636 och 3638 och DeskJet Ink Advantage Ultra 4729 All-in-One-skrivarna.
I följande avsnitt beskrivs de vanligaste feltillstånden som indikeras av kombinationerna av blinkande lampor som visas på kontrollpanelen, följt av lösningar för varje kombination. Leta reda på det felmönster som du har och följ sedan stegen för att lösa problemet.
    Figur : Kontrollpanelen med angivna lampor
    Bild: Kontrollpanelen med angivna lampor
  1. Kontrollpanelens fönster
  2. Knappen Avbryt
  3. Knapp/lampa för Trådlös
  4. Knapp/statuslampa för Wi-Fi Direct
  5. Knappen Starta färgkopiering
  6. Strömlampa/knapp
  7. Bläckvarningslampa
  8. Knapp/lampa för Fortsätt
  9. Knapp/lampa för Information
  10. Knapp/lampa för HP ePrint
  11. Knappen Starta svartvit kopiering
    Figur : Ikoner på kontrollpanelens fönster
    Bild: Ikoner på kontrollpanelens fönster
  1. Ikonen för Antal kopior:
  2. Ikonen Fel
  3. Ikonen Pappersfel
  4. Ikonen Wi-Fi Direct
  5. Trådlös-ikonen
  6. Ikonen för Trådlös varning
  7. Ikonen Signalstaplar
  8. Ikoner för Bläcknivå

Lämna in skrivaren på service

Reparerar eller ersätt din HP-produkt om du har slutfört alla föregående steg.
För att se om din produkt fortfarande är under garanti går du till webbplatsen för garantikontroll http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakta HP Support för att schemalägga en reparation eller byte. Om du är i Stillahavsområdet ska du kontakta HP Support för att hitta ett lokalt servicecenter i ditt område.
Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.