HP LaserJet Pro-skrivare - Hur du skickar fax

Detta dokument gäller för HP LaserJet Pro MFP M127fs, M127fw och M128fw-skrivare.
Inledning
Det här dokumentet innehåller information om hur du kan skicka ett fax genom att lägga ett original antingen på skannerglaset eller i den automatiska dokumentmataren (ADM).
  obs!
Se till att du har skapat en faxinställning. Klicka här för fullständiga anvisningar om hur din HP-skrivare ska konfigureras för att skicka och ta emot fax.