HP LaserJet- och Officejet Enterprise-skrivare - fel åtgärdat i inbyggd programvara

Problem

Du fått ett felmeddelande i kontrollpanelen på en HP LaserJet Enterprise- eller HP Officejet Enterprise-skrivare och visades till det här dokumentet från kontrollpanelen eller från skrivarens inbäddade webbserver.

Åtgärd

Detta fel har åtgärdats i en senaste version av den inbyggda programvaran. Uppdatera skrivarens inbyggda programvara för att lösa problemet. För mer information om den senaste inbyggda programvaran, var du ska hämta den och en länk till installationsanvisningar, gå till den Senaste inbyggda programvaruversioner.