• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet- och Officejet Enterprise-skrivare - fel åtgärdat i inbyggd programvara

Problem
Du fått ett felmeddelande i kontrollpanelen på en HP LaserJet Enterprise- eller HP Officejet Enterprise-skrivare och visades till det här dokumentet från kontrollpanelen eller från skrivarens inbäddade webbserver.
Åtgärd
Detta fel har åtgärdats i en senaste version av den inbyggda programvaran. Uppdatera skrivarens inbyggda programvara för att lösa problemet. För mer information om den senaste inbyggda programvaran, var du ska hämta den och en länk till installationsanvisningar, gå till den Senaste inbyggda programvaruversioner.