HP DeskJet 1110, 2130, 2300-skrivare-Kontrollpanelens funktioner

Detta dokument gäller för HP deskjet 1110, 1111, 1112, Deskjet Ink advantage 1115, 1118-skrivare och deskjet 2130, 2131, 2132, 2134, 2136, 2320, Deskjet Ink advantage 2134, 2135, 2136, 2138, 2335, 2336, 2337, 2374, 2375 och 2376 all-in-One-skrivare.
Kontrollpanelen innehåller flera knappar och lampor som kan hantera skrivaren och där du kan välja utskriftsalternativ.

HP DeskJet 2130, 2131, 2132, 2134, 2136, DeskJet Ink Advantage 2134, 2135, 2136, 2138, 2335, 2336, 2337, 2374, 2375, 2376-skrivare

Se det följande för att ta reda på mer om skrivarens knappar och lampor på kontrollpanelen.
Figur : Knappar och lampor på kontrollpanelen
Bild: Knappar och lampor på kontrollpanelen
Listan nedan beskriver knapparna och lamporna:
1. knappen Avbryt ( )
Tryck på när du vill avbryta det pågående jobbet.
2. knappen Fortsätt och lampan ( )
Tryck på knappen för att återuppta utskriften när du har utfört en åtgärd (till exempel när du fyller på papper eller hur du åtgärdar papperstrassel). Lampan indikerar att skrivaren har en varning eller ett felmeddelande.
3. start Copy Black -knappen ( )
Tryck på den här knappen om du vill starta en kopiering i svartvitt.
4. knappen starta färgkopiering ( )
Tryck på den här knappen om du vill starta en kopiering i färg.
5. strömbrytare och lampa
Tryck på den här knappen för att slå på skrivaren eller stänga av den.
6. bläck varningslampa (svart)
Anger att bläcknivån är låg eller att det är problem med en svart bläckpatron.
7. bläck varningslampa (tre färger)
Anger att bläcknivån är låg eller att det är problem med en trefärgad bläckpatron.

HP DeskJet 1110, 1111, 1112, DeskJet Ink Advantage 1115, 1118-skrivare

Se följande för att titta på strömlampan.
Figur : Strömlampa
Bild: Strömlampa
1. strömbrytare och lampa
Tryck på den här knappen för att slå på skrivaren eller stänga av den.