• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-datorer - Hantera användarkonton och inloggningar (Windows 10)

Det här dokumentet avser HP-datorer med Windows 10.
Med hjälp av lösenord och enskilda konton kan informationen i datorn förbli privat och säker. Informationen i det här dokumentet beskriver de olika kontotyperna i Windows 10 och förklarar hur du kan ändra kontotyper och hur du sparar och ändrar lösenord och andra inloggningsalternativ.
Det här dokumentet förklarar även hur du använder ett Microsoft.konto och synkroniserar dina personliga inställningar och program till andra Windows 10-enheter, ansluter appar till konton samt länkar ihop kontakter.