HP-surfplattor - Ändra språk (Android 5.0/Lollipop)

Det här dokumentet gäller HP-surfplattor med operativsystemet Android 5.0/Lollipop.
Du kan ändra inställningen för visningsspråk så att operativsystemet Android visar meddelanden, menyer och annan systemtext på ditt modersmål. Om du ändrar visningsspråket ändras också layouten för skärmtangentbordet, enligt standardlayouten för symboler och tecken för det valda språket.

Ändra systemspråket och skärmtangentbordslayout

1. På startskärmen klicka på ikonen Alla appar och klicka sedan på ikonen Inställningar.
  2. Tryck på Språk och indata i avsnittet Personligt.
    Figur : Språk och indata
    Språk och indata i avsnittet Personligt på menyn Inställningar
  3. Tryck på Språk.
    Figur : Språk
    Språk på menyn Språk- och inmatningsinställningar
  4. Välj önskat språk i listan.
    Operativsystemet Android visar meddelanden, menyer och annan systemtext på det valda språket. Skärmtangentbordet har standardlayouten för det valda språket.

Ändra språkinställningar när du inte förstår det aktuella språket

Om surfplattan är inställd till ett språk som du inte kan läsa, kan du använda ikoner för att ändra språkinställningen.
  1. På startskärmen klicka på ikonen Alla appar och klicka sedan på ikonen Inställningar .
  2. Bläddra ned och tryck på ikonen Språk och indata .
  3. För att visa en lista över tillgängliga språk, klicka på det första valet uppe på skärmen.
    Figur : Språkvalsalternativ
    Språkvalsalternativ
  4. Välj önskat språk i listan.
    Operativsystemet Android visar meddelanden, menyer och annan systemtext på det valda språket. Skärmtangentbordet har standardlayouten för det valda språket.