SUPPORT COMMUNICATION- KUNDRÅDGIVNING

Dokument-ID: c04677555

Version: 1

HP EliteBook Folio 1040 G1 Notebook PC och Revolve 810 G2 surfplatta - kan inte aktivera datorn med tjänsten Verizon Wireless

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Utgivningsdatum : 11-May-2015

Last updated : 12-May-2015

DESCRIPTION
Tjänsten Verizon Wireless kan inte aktivera datorn.

sourceInformation

OMFATTNING
Informationen i det här dokumentet gäller för följande:
Datorer:
  • HP EliteBook Folio 1040 G1 Notebook PC
  • HP EliteBook Revolve 810 G2 surfplatta
LÖSNING
Tjänsten Verizon Wireless kräver IMEI-numret (International Mobile Station Equipment Identity). För att få numret följer du lämpligt förfarande.
För datorer med Microsoft Windows 7 utför du följande steg:
  1. Klicka på knappen Start, klicka på Kontrollpanelen, klicka på System och säkerhetoch klicka sedan på Enhetshanteraren under System.
  2. Klicka på pilen bredvid Modem.
  3. Högerklicka på det modem som visas.
  4. Klicka på Egenskaper.
  5. Klicka på fliken Diagnostik.
  6. Klicka på Frågemodem.

7. Rulla nedåt till det IMEI-nummer som anges.

8. Använd det här numret för att aktivera datorn via tjänsten Verizon Wireless.
För datorer med Microsoft Windows 8 utför du följande steg:
  1. Svep för att öppna fältet Snabbknappar, tryck på Inställningar, tryck på Ändra datorinställningar i det nedre högra hörnet.

2. Tryck på Nätverk, tryck på på Leverantör.

3. Se IMEI under Egenskaper för IMEI-numret.
  4. Använd det här numret för att aktivera datorn via tjänsten Verizon Wireless.

Hardware platforms affected : HP EliteBook Folio 1040 G1 Notebook PC, HP EliteBook Revolve 810 G2 Tablet (ENERGY STAR)

Operativsystem påverkade : Inte tillämplig

Programvaror påverkade : Inte tillämplig

Korsreferens-ID för support-kommunikation : IA04121414

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.