• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-datorer, skrivare - Hitta serienumret

Det här dokumentet gäller för alla HP-produkter.
Varje HP-produkt har ett unikt identifieringsnummer som kallas serienummer. Du behöver känna till serienumret när du talar med support, utför service på produkten, eller fastställer om produkten fortfarande täcks av garantin.