• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP trådlösa skrivare - skriva ut med Wi-Fi Direct

Det här dokumentet gäller för HP-skrivare som stöder anslutningstypen Wi-Fi Direct.
Wi-Fi Direct ger en trådlös direktanslutning till HP-skrivaren som låter dig skriva ut utan uppkoppling till ett lokalt nätverk eller anslutning till Internet. När du aktiverar Wi-Fi Direct på din skrivare, kan du skriva ut dokument eller foton säkert från de flesta Wi-Fi-kompatibla datorer och mobila enheter. Tekniken liknar Bluetooth, men använder Wi-Fi-för att fungera ihop med större avstånd och snabbare hastigheter.
Granska dessa vanliga frågor för att lära dig hur du använder den här anslutningstypen för att skriva ut.