• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-skrivare - Utskrift med Wi-Fi Direct

Detta dokument gäller för HP-skrivare som stöder trådlös utskrift med Wi-Fi Direct.
Wi-Fi Direct är ett anslutningsalternativ som finns tillgänglig för de flesta trådlösa skrivare från HP som lanserades 2014 eller senare. Använd Wi-Fi Direct om anslutningen via ett lokalt Wi-Fi-nätverk inte är ett alternativ eller för att gäster ska kunna skriva ut.
Läs avsnittet som avser din enhet för steg hur du ansluter och skriver ut med Wi-Fi Direct.

Vanliga frågor (FAQ)

Läs vanliga frågor om hur du använder Wi-Fi Direct och hur du löser problem.