HP Color LaserJet Pro M274, M277-skrivare - Kontrollera panelfunktionerna

Detta dokument gäller för HP Color LaserJet Pro MFP M274n, MFP M277n och MFP M277dw-skrivare.
Skrivarens kontrollpanel omfattar flera knappar för att köra skrivaren och en kontrollpanelen visas för att välja utskriftsalternativ.
Knappar på kontrollpanelen
Figur : Exempel på kontrollpanelens knappar
Bild: Kontrollpanelsvy
I följande lista beskrivs de olika funktionerna av kontrollpanelens knappar och ikoner:
1. Knappen Bakåt ()
Knappen flyttar skärmen på kontrollpanelen till föregående skärm eller menyn.
2. Knapp Start ()
Knappen flyttar kontrollpanelen till startskärmen, vilket är den skärm som visas när du först slår på skrivaren.
3. Knappen Hjälp ()
Knappen öppnar menyn Hjälp.
4. Färgpekskärm
Skärmen ger åtkomst till menyer, hjälpanimationer och skrivarinformationen.
5. Indikator för startsidan
Indikerar vilken startskärm kontrollpanelen för närvarande visar.
  obs!
Under många processer visas en Avbryt-knapp på pekskärmen.
Kontrollpanelen visar menyer
Tryck på teckenfönstret på kontrollpanelen för att välja utskriftsalternativ i en meny. Dra fingret över skärmen för att bläddra igenom menyerna.
Listan nedan beskriver de olika funktionerna i kontrollpanelens menyer.
De funktioner som visas på startskärmen kan variera, beroende på skrivarens konfiguration.
Figur : Exempel på startskärmens menyer
Bild: Startskärmvy
Följande lista beskriver utskriftsalternativ:
1. Återställning-knapp
Tryck på den här knappen för att återställa inställningarna till standardinställningar.
2. Anslutningsinformation-ikon ( / )
Tryck på ikonen för att öppna menyn anslutningsinformation, som ger information om nätverket. Ikonen visar antingen en ikon för kabelanslutet nätverk () eller en ikon för trådlöst nätverk (), beroende på anslutningstypen.
3. Produktstatus
Den här skärmen visas information om den aktuella statusen av skrivaren.
4. Kopiera-ikon ()
Tryck på ikonen för att öppna funktionen Kopiera.
5. Skanna-ikon ()
Tryck på ikonen för att öppna funktionen för skanning.
6. Faxa-ikon ()
  obs!
Alternativet Fax är inte tillgängligt för skrivaren M274n.
Tryck på ikonen för att öppna funktionen fax.
7. USB-ikon ()
Tryck på ikonen för att öppna menyn USB-flashenhet.
8. Tillbehör-ikon ()
Tryck på ikonen för att kontrollera status för skrivarens bläckpatroner.
9. Appar-ikon ()
Tryck på ikonen för att öppna funktionen Webbtjänster.
10. Konfiguration-ikon ()
Tryck på ikonen för att ändra skrivarinställningarna och använda automatiska verktyg för att utföra underhållsåtgärder.