Komma igång med Intel RealSense 3D

Dokumentet avser HP Envy 15-kxxx Notebook-datorer
För notebook-datorer som konfigurerats med Intel RealSense 3D-kamerafunktionen visar välkomstskärmen för Intel RealSense 3D-kameran i Windows. Klicka på den här rutan när du vill använda kameran.
När du klickar på rutan första gången, startas välkomstprogrammet för Intel RealSense 3D-kameran (OOBE). För att köra Intel RealSense 3D-kameran OOBE gör du så här.
  obs!
Alla kompatibla program har inte släppts av Intel. Nya program är tillgängliga i Microsoft Store eller på intel.com när de lanseras.
  1. Klicka på rutanVälkommen till Intel RealSense 3D-kameran på startskärmen för att starta Intel RealSense OOBE.
    Figur : Rutan RealSense 3D-kamera
    Rutan RealSense 3D-kamera är markerad
    Intel RealSense 3D-kameran OOBE startas med en välkomstskärm som beskriver den internaktiva fotozoomen för 3D-kameran.
    Figur : Välkomstskärmen för Intel RealSense
    Välkomstskärmen för Intel RealSense
  2. Därefter visas en hand i den interaktiva 3D-zonen. Flytta handen tills den lyser i den interaktiva zonen.
    Figur : Handen i den interaktiva zonen
    Lysande hand i den interaktiva zonen
    Därefter ändras bakgrunden och Välkomstmeddelandet visas. 3D-kameran visar molnbilden i ett rutmönster.
    Figur : Välkomstskärm
    Välkomstskärm
  3. Flytta kroppen tills du har en bra position för kameran. Om du inte sitter i en bra position visas meddelandet Kom närmare jag kan inte se dig eller Du är för nära. När du är i bra position ser du meddelandet Perfekt eller Du ser bra ut.
    Figur : Perfekt kroppsposition
    Skärmen Du ser fantastisk ut
    Felmeddelandet Jag vill visa dig något visas.
  4. Följ nästa skärmmeddelande för Sträck dig mot kameran tills handen lyser. Sträck dig högre upp på skärmen enligt den nya textplatsen.
    Figur :
    Böj dig mot kameran tills handen lyser på skärmen
    När du böjer dig mot kameran och ser att din hand lyser, byts den svartvita bilden ut mot en bild som härmar en flytande kruseffekt.
  5. Testa handrörelsen. Rutnäten ger en indikation av djupet på den interaktiva zonen.
    Figur : Spela upp med vattnet genom att flytta händerna
    Spela upp med vatten genom att flytta händerna på skärmen
    Om du flyttar handen för nära eller för långt från kameran, visar den inspelade bilden en serie med suddiga krusningar.
    Figur : Suddiga krusningar
    Suddiga krusningar på hand
    Suddiga krusningar ersätts av kristaller.
  6. Du uppmanas att spela med kristallerna. Med hjälp av kunskapen om interaktiva 3D-zongränser använder du händerna för att bryta kristaller eller skaka om kristallerna, utan att peka på skärmen.
    Figur : Prova att spela med kristallerna
    Prova att spela med kristaller på välkomstskärmen
    Kristaller ersätts av slutlig OOBE-skärm där två cirkelknappar visas. Den vänstra knappen startar Intel RealSense-appar ShowCase onlinebutiken från vilken du får åtkomst till appar som är kompatibla med Intel 3D RealSense-tekniken.
      obs!
    En Internetanslutning krävs för att starta Intel RealSense-app ShowCase-butiken.
    Den högra knappen startar föregående skärm där du kan fortsätta att interagera med kristallerana.
    Figur : Runda knappar med beskrivningar
    Runda knappar med beskrivningar
  7. Om du vill avsluta och stänga Intel RealSense 3D-kameran OOBE klickar du på i det övre högra hörnet.
    Figur : Stäng RealSense 3D-kameran OOBE
    Avslutningsskärmen för RealSense 3D-kameran med en pil som pekar på stängningsknappen