Datorer i HP Pavilion 10-k000 x2-serien - datorn startar inte första gången

Det här dokumentet avser datorer i HP Pavilion 10-k000 x2 och 10-j000 x2-serierna.
Vissa datorer i HP Pavilion 10-k000 x2-serien kanske inte startar när du försöker slå på dem första gången. Inget ljud hörs från datorhöljet eller fläktarna, datorns lysdioder är släckta och skärmen är släckt. Utför följande steg:
  1. Koppla från alla externt anslutna perifera enheter, såsom USB-lagringsenheter, externa displayer och skrivare.
  2. Anslut nätadaptern till datorn.
  3. Håll strömbrytaren intryckt i fem sekunder och släpp den sedan.
  4. Om datorn inte startar, ladda datorn i minst 30 minuter och försök sedan stegen 1-3 igen.
Om datorn inte startar efter att ha följt stegen på den här sidan ska du kontakta HP för ytterligare hjälp.