Webbsidan HP Hämtbara program och drivrutiner

Detta dokument gäller för Windows-datorer som använder Google Chrome webbläsare.
Genom att välja endast hämtning, har du initierat hämtningsprocessen.
Hämta drivrutin eller programvara till datorn
Hämta drivrutin eller programvara till datorn med Google Chrome på en dator med Windows.
  1. Klicka på plusikonen i nedre vänstra hörnet av fönstret.
    Figur : Exempel på knappen för nedladdning av filen i Google Chrome
    Bild: Exempel på knappen för nedladdning av filen i Google Chrome
  2. Klicka på Ja i fönstret Kontroll av användarkonto.
    Figur : Exempel på ett meddelande om kontroll av användarkonto
    Exempel på ett meddelande om kontroll av användarkonto
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att ansluta skrivaren och slutföra programinstallationen.
    Figur : Exempel på installationsfönstret
    Bild: Exempel på installationsfönstret
      obs!
    De flesta HP programpaket indikerar när installationen är klar. Det finns dock ett begränsat antal programpaket som slutför installationen utan meddelande.