HP-surfplattor, bärbara datorer och All-in-One-datorer - Vad ska du göra, om du glömmer ditt inloggningslösenord, mönster eller PIN-kod (Android OS)

Det här dokumentet avser HP-surfplattor bärbara datorer och All-in-One-datorer med operativsystemet Android.
Med ett inloggningslösenord förhindrar du obehörig åtkomst till din Android-enhet. Om du glömmer ditt inloggningslösenord, får du inte logga in och enheten måste återställas till fabriksinställningarna.
  varning!
Alla data som sparats på enheten tas bort när du utför en fabriksåterställning. Data som lagras på ett microSD-kort tas inte bort. Alla appar avinstalleras. Data som finns lagrade på ditt Google-konto kan återställas.

Hur du återställer din surfplatt eller dator med operativsystemet Android

Om du glömmer ditt inloggningslösenord, mönster eller PIN-kod, måste datorn återställas till fabriksinställningarna. Välj en av länkarna nedan, beroende på vilken typ av enhet och version av operativsystemet Android du använder, för att hitta anvisningar om hur du utför en fabriksåterställning med avstängd enhet: