Installera skrivaren i ett trådlöst eller trådbundet nätverk för HP LaserJet Pro M201 och M202-skrivarserie

Det här dokumentet gäller för skrivarserien HP LaserJet Pro M201 och M202 för Windows och operativsystem för Mac.
Innan du skriver ut eller skannar till din skrivare från en dator via ett nätverk måste du först ansluta skrivaren till nätverket och sedan installera skrivarens programvara på datorn. Dessa instruktioner vägleder dig genom processen att installera skrivaren i ett trådbundet (Ethernet) eller trådlöst nätverk.

Relaterade länkar

Välj ett ämne för mer information.
HP:s konsumentforum
Bild: Bild och länk till HP:s konsumentforum
Läs vad andra kunder säger på HP:s forum.
Wireless Printing Center-ikon
Gå till HP:s center för trådlös utskrift. Här finns information om att förbereda det trådlösa nätverket, ställa in skrivaren och konfigurera om systemet.