HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Rensa papperstrassel under den övre luckan och i registreringsområdet

Rensa papperstrassel under den övre luckan och i registreringsområdet
Följande information beskriver hur du åtgärdar papperstrassel under den övre luckan. När det uppstår trassel visas en animation, som hjälper dig att åtgärda problemet, på kontrollpanelen.
  1. Öppna fack 1 och ta bort kuvertmatarens lucka (eller ta bort kuvertmatartillbehöret, om det är installerat).
    Figur : Ta bort kuvertmatarens lucka
  2. Lyft frigöringsspärren till den övre luckan och öppna luckan.
    Figur : Öppna den övre luckan
  3. Ta bort tonerkassetten.
    Figur : Ta bort tonerkassetten
  4. Fäll upp den lilla gröna fliken framtill på registreringsvalsen för att lyfta plastskyddet och dra sedan papperet som har fastnat rakt ut.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  5. Fäll upp metallskyddet med hjälp av den långa gröna fliken baktill på valsen och dra papperet som har fastnat rakt ut.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  6. Installera en ny tonerkassett.
    Figur : Installera tonerkassetten
  7. Stäng den övre luckan.
    Figur : Stäng den övre luckan
  8. Sätt i kuvertmatarens lucka.
    Figur : Sätt i kuvertmatarens lucka (eller kuvertmatartillbehöret).