HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Produktspecifikationer

Produktjämförelse

Modellnamn
Produktnummer
M630dn
B3G84A
M630h
J7X28A
M630f
B3G85A
Flow M630z
B3G86A
Pappershantering
Fack 1 (rymmer 100 ark)
Fack 2 (rymmer 500 ark)
Pappersmatare med förvaringsskåp för 1x500 ark
obs!
Endast en extra pappersmatare åt gången kan användas med produkten. Det här tillbehöret kan inte kombineras med andra pappersmatare.
Tillval
Tillval
Högkapacitetsmatare för 2 500 ark
obs!
Endast en extra pappersmatare åt gången kan användas med produkten. Det här tillbehöret kan inte kombineras med andra pappersmatare.
Tillval
Tillval
Pappersmatare för 1×500 ark
obs!
Endast en extra pappersmatare åt gången kan användas med produkten. Det här tillbehöret kan inte kombineras med andra pappersmatare.
Tillval
Tillval
Automatisk dubbelsidig utskrift
Tillbehör till häftningsutmatningsfack med tre fack för 900 ark
Upp till 30 ark 75 g/m2 papper
Tillval
Tillval
Tillval
Kuvertmatare för utskrift av upp till 75 kuvert
Tillval
Tillval
Tillval
Tillval
Anslutningar
10/100/1000 Ethernet LAN-anslutning med IPv4 och IPv6
Lättåtkomlig USB-port för utskrifter och skanning utan dator och för uppgradering av den inbyggda programvaran
HP NFC- (Near-field communication) och Wireless Direct-tillbehör för utskrift från mobilenheter
Tillval
Tillval
Tillval
Tillval
Intern lagring
8 GB Solid State-minne
320 GB säker hårddisk med höga prestanda från HP
500 GB FIPS-hårddiskenhet (Federal Information Processing Standards)
Tillval
Minne
1,50 GB minne, uppgraderbart till 2 GB
Kontrollpanelens skärm och inmatning
Pekkontrollpanel
Indragbart tangentbord
Skriva ut
Skriver ut 57 sidor per minut (spm) på papper i A4-storlek och 60 spm på papper i Letter-storlek
Lättåtkomlig USB-utskrift (ingen dator behövs)
Fax
Tillval
Tillval
Kopiera och skanna
obs!
Kopierings- och skanningshastigheterna kan ändras. Den mest aktuella informationen finns på www.hp.com/support/ljMFPM630
Kopierar 57 sidor per minut (spm) för papper i A4-storlek och 60 spm för papper i Letter-storlek
Skannar monokromt 60 bilder per minut (bpm) och 45 bpm i färg.
Skannar monokromt 89 bilder per minut (bpm) och 65 bpm i färg.
Lättåtkomlig kopiering och skanning via USB (ingen dator behövs)
100-sidors dokumentmatare med elektronisk dubbelsidig kopiering och skanning
100-sidors dokumentmatare med elektronisk dubbelsidig kopiering och skanning, med följande funktioner:
  • HP EveryPage-tekniker, bland annat flerarksmatningsavkänning via ultraljud
  • Växlingsbara svartvita bakgrunder ger automatisk sidbeskärning.
  • Inbyggd optisk teckenigenkänning (OCR) ger möjlighet att konvertera utskrivna sidor till text som kan redigeras eller genomsökas på en dator.
  • Automatisk sidorientering för sidor med minst 100 tecken text.
  • Automatisk tonjustering anger kontrast, ljusstyrka och borttagning av bakgrund för varje sida.
Sända digitalt
Skicka till e-post, Spara till USB, och Spara till nätverksmapp
Spara i SharePoint®

Operativsystem som kan användas

Följande information gäller skrivardrivrutiner för Product-Specific Windows PCL 6 och OS X och för installationsskivan i förpackningen.
Listan med de operativsystem som stöds gäller skrivardrivrutiner för Windows PCL 6 och Mac och för installationsskivan i förpackningen. Mer information om vilka operativsystem som har stöd för skrivardrivrutinerna HP UPD PCL 6, UPD PCL 5 och UPD PS finns nedan. En aktuell lista över de operativsystem som stöds finns i www.hp.com/support/ljMFPM630. Installationsskivan med HP-programvaran installerar drivrutinen HP PCL 6 för Windows operativsystem samt annan valfri programvara. Mac-datorer och Apples mobila enheter kan användas med den här produkten. Mac-skrivardrivrutinen och skrivarverktygen är tillgängliga för nedladdning från hp.com och kan även vara tillgängliga via Apple Software Update. HP Mac-programvaran medföljer inte CD-skivan i förpackningen. Så här laddar du ned installationsprogrammet för Mac:
  1. Välj Supportalternativ och sedan under Alternativ för hämtning väljer du Drivrutiner, programvara och fast programvara.
  2. Klicka på din operativsystemversion och därefter på knappen Hämta.
obs!
Om du vill veta mer om klient- och serveroperativsystem och stöd för drivrutinerna HP UPD PCL6, UPD PCL 5 och UPD PS för den här produkten går du till www.hp.com/go/upd och klickar på fliken Specifikationer.
Operativsystem
Anteckningar
Windows® XP SP3 eller senare, 32- och 64-bitars
Programvarans installationsprogram har inte stöd för 64-bitarsversionen men det har PCL 6-skrivardrivrutinen.
Microsofts support för Windows XP avvecklades i april 2009. HP fortsätter att tillhandahålla begränsad support för det avvecklade operativsystemet XP.
Windows Vista®, 32- och 64-bitars
Windows Vista Starter stöds inte av installationsprogrammet eller skrivardrivrutinen.
Windows Server 2003 SP2 eller senare, 32- och 64-bitars
Programvarans installationsprogram har inte stöd för 64-bitarsversionen men det har HP PCL 6-skrivardrivrutinen.
Microsoft-support för Windows Server 2003 upphörde i juli 2010. HP fortsätter att tillhandahålla begränsad support för det avslutade Server 2003-operativsystemet.
Windows 7 SP1 eller senare, 32- och 64-bitars
Windows 8, 32-bitars och 64-bitars
Stöd för Windows 8 RT tillhandahålls via version 4 av 32-bitarsdrivrutinen för Microsoft IN OS.
Windows 8.1, 32-bitar och 64-bitar
Windows RT använder endast en Microsoft-drivrutin inbyggd i operativsystemet.
Windows Server 2008 SP2, 32-bitars
Den fullständiga programvaruinstallationen stöds inte för det här operativsystemet.
Windows Server 2008, 32- och 64-bitars
Windows Server 2008 R2, 64-bitars
Windows Server 2012, 64-bitars
Installationsprogrammet stöder inte Windows Server 2012 men det gör HP PCL 6-skrivardrivrutinen.
Windows Server 2012 R2, 64-bitars
Installationsprogrammet stöder inte Windows Server 2012 men det gör HP PCL 6-skrivardrivrutinen.
OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion och OS X 10.9 Mavericks
obs!
Om du vill ha en lista över de operativsystem som stöds går du till www.hp.com/support/ljMFPM630www.hp.com/support/ljMFPM630 för att ta del av HP:s heltäckande hjälp för produkten.
obs!
Om du vill veta mer om klient- och serveroperativsystem och stöd för drivrutinerna HP UPD PCL6, UPD PCL 5 och UPD PS för den här produkten går du till www.hp.com/go/upd och klickar på fliken Specifikationer.

Lösningar för mobila utskrifter

Produkten har funktioner för följande programvara för mobila utskrifter:
  • Programmet HP ePrint
    obs!
    HP ePrint-programvaran kan användas med följande operativsystem: Windows Vista® (32- och 64-bitars); Windows 7 SP 1 eller senare (32- och 64-bitars); Windows 8 (32- och 64-bitars); Windows 8.1 (32- och 64-bitars) och OS X version 10.6 Snow Leopard, 10.7 Lion, 10.8 Mountain Lion och 10.9 Mavericks.
  • HP ePrint via e-post (kräver att HP-webbtjänster är installerade och att produkten är registrerad med HP Connected)
  • HP ePrint-app (finns till Android, iOS och Blackberry)
  • ePrint Enterprise-app (kan användas på alla produkter med ePrint Enterprise-serverprogramvaran)
  • Google Cloud Print 1.0 (produkten måste vara registrerad med HP Connected och sedan registrerad med Google Cloud)
  • AirPrint
  • Android-utskrift

Produktdimensioner

Fysiska specifikationer med tonerkassetter
Produkt
Höjd
Djup
Bredd
Vikt
M630dn
570 mm
643 mm
737 mm
51,5 kg
M630h
570 mm
643 mm
737 mm
51,6 kg
M630f
1110 mm
643 mm
737 mm
73,5 kg
M630z (Flow-modell)
1110 mm
643 mm
911 mm
91,2 kg
Utrymmeskrav med samtliga luckor, fack och dokumentmataren helt öppna
Produkt
Höjd
Djup
Bredd
M630dn
1 024 mm
830 mm
1 324 mm
M630h
1 024 mm
830 mm
1 324 mm
M630f
1 568 mm
1 064 mm
1 324 mm
M630z
1 568 mm
1 078 mm
1 514 mm
Utrymmeskrav för M630dn och M630h med samtliga luckor, fack och dokumentmataren helt öppna
Figur : Utrymmeskrav för M630dn och M630h med samtliga luckor, fack och dokumentmataren helt öppna
Utrymmeskrav för M630f med samtliga luckor, fack och dokumentmataren helt öppna
Figur : Utrymmeskrav för M630f med samtliga luckor, fack och dokumentmataren helt öppna
Utrymmeskrav för M630z med samtliga luckor, fack och dokumentmataren helt öppna
Figur : Utrymmeskrav för M630z med samtliga luckor, fack och dokumentmataren helt öppna
Tillbehörsmått
Produkt
Höjd
Djup
Bredd
Vikt
Pappersmatare för 500 ark
131 mm
500 mm
545 mm
8,4 kg
Pappersmatare med skåp för 500 ark
545 mm
716 mm
665 mm
22,0 kg
Inmatningsfack med hög kapacitet för 2 x 500 ark och 1 500 ark med stativ
545 mm
716 mm
665 mm
31,3 kg
Häftningsutmatningsfack med tre fack för 900 ark
401,3 mm
409 mm
599,4 mm
8,12 kg
Kuvertmatare
116 mm
238,8 mm
330,2 mm
2,27 kg

Effektförbrukning, elektriska specifikationer och akustisk emission

Energiförbrukning

Effektförbrukning (genomsnittlig, W)1, 2, 3
Produktserie4
Utskrift
Redo
Viloläge
Automatisk aktivering/automatisk avstängning
Av
HP LaserJet Enterprise MFP M630
970 W
50 W
6,5 W
1,53 W
0,1 W
1Värdena kan ändras.
2Den ström som rapporteras är det högsta uppmätta värdet för alla produktmodeller med standardspänning.
3Standardtid från redoläge till viloläge = 30 minuter.
4Hastigheten är 57 sidor per minut på A4 och 60 sidor per minut på Letter.

Elspecifikationer

Ingångsspänning 110 volt 100 till 127 V växelström (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/- 2 Hz), 12 A
Ingångsspänning 220 volt 220 till 240 V växelström (+/- 10 %), 50 Hz (+/- 2 Hz), 6 A
  varning!
Strömkraven baseras på det land/den region där produkten säljs. Frekvensomvandla ej spänningen i nätet. Produkten skadas och garantin blir ogiltig.

Akustiskt utsläpp

HP LaserJet Enterprise MFP M6301
Ljudstyrka
Utskrift (57 sidor/min)
Kopiering (57 sidor/min)
Skanning
Redo
Deklarerat per ISO 9296
LWAd = 7,4 Bel (A) [74 dB (A)]
LWAd = 7,6 Bel (A) [76 dB (A)]
LWAd = 7,1 Bel (A) [71 dB (A)]
LWAd = 4,4 Bel (A) [44 dB (A)]
Ljudtrycksnivå från åskådarposition
Utskrift
Kopiering
Skanning
Redo
Deklarerat per ISO 9296
LpAm = 68 dB(A)
LpAm = 61 dB(A)
LpAm = 56 dB(A)
LpAm = 26 dB(A)
1Akustiska värden kan ändras. Testad konfiguration: HP LaserJet Enterprise MFP M630z, vid utskrift på papper i A4-format i 57 sid/min, enkelsidig utskrift.

Driftmiljö, specifikationer

Specifikationer för driftmiljö
Miljö
Rekommenderat
Tillåtet
Temperatur
15° till 27 °C
15° till 32,5 °C
Relativ fuktighet
30 till 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 % till 80 % RH
Höjd
Ej tillämpligt
0 till 3 048 m