HP ENVY 7640, OfficeJet 5740 och OfficeJet 8040-skrivare - Konfiguration av trådlöst eller trådbundet nätverk

Det här dokumentet gäller för ENVY 7640, OfficeJet 5740 och OfficeJet 8040 e-All-in-One-skrivarserier och datorer med operativsystemen Windows och Mac.
Innan du skriver ut eller skannar till din skrivare från en dator via ett nätverk måste du först ansluta skrivaren till nätverket och sedan installera programvaran på datorn. Dessa anvisningar vägleder dig genom processen att installera skrivaren på ett trådbundet eller trådlöst nätverk.