• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro M225- och M226-skrivare - Installera ett nätverk

Det här dokumentet gäller för skrivarserien HP LaserJet Pro M225 och M226 för Windows och operativsystem för Mac.
Innan du skriver ut eller skannar till din skrivare från en dator via ett nätverk måste du först ansluta skrivaren till nätverket och sedan installera skrivarens programvara på datorn. Dessa instruktioner vägleder dig genom processen att installera skrivaren i ett trådbundet (Ethernet) eller trådlöst nätverk.
Relaterade länkar
Välj ett ämne för mer information.
HP ePrint
Grafik och länk till HP ePrint
Klicka på Konfigurera och använda HP ePrint för mer information.
Jag vill skriva ut från en Chromebook
HP:s konsumentforum
Bild: Bild och länk till HP:s konsumentforum
Läs vad andra kunder säger på HP:s forum.
Wireless Printing Center-ikon
Gå till HP:s center för trådlös utskrift. Här finns information om att förbereda det trådlösa nätverket, ställa in skrivaren och konfigurera om systemet.