• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Programvara och Drivrutiner - Meddelandet "Okänd utgivare" eller "Kontroll av användarkonto" mottas i Windows

Vad är det?
Vid installation, avinstallation eller uppdatering av HP-programvara för Windows från produkt-cd:n, från programvara som redan har laddats ned från www.hp.com, om du kör HP Smart Install genom att ansluta en skrivare via USB-kabel eller under en datoråterställningsprocess, kan du få ett felmeddelande “Fel”, “Okänd utgivare” eller Kontroll av användarkonto som liknar ett eller flera av följande exempel:
  • Tillåter du att följande program från okänd utgivare kan användas för att ändra den här datorn?”
  • Hewlett Packard eller HP visas som en “Okänd” utgivare
  • Kontroll av användarkonto
  • Okänd
Kontroll av användarkonto, meddelandet “Okänd” utgivare (CD-installation, Install.exe, hpDTE.exe, upd.exe eller annan HP-hämtning)
Vad ska jag göra?
Påverkan och den bästa lösningen kan variera beroende på produkt och miljö. Klicka på den länk nedan som är mest relevant för din situation så försöker vi leda dig fram till den bästa lösningen.
  • Klicka här för att komma till HP:s Windows-datorer
  • Klicka här för att komma till HP LaserJet-skrivare
  • Klicka här för att komma till HP Scanjet-skannrar