HP Officejet 5740 e-All-in-One series - Skriva ut foton från ett minneskort

HP Officejet 5740 e-All-in-One series - Skriva ut foton från ett minneskort
Så här fyller du på papper i liten storlek
  1. Dra ut huvudpappersfacket och dra sedan ut fotofacket. Om du inte kan se fotofacket tar du ut utmatningsfacket ur skrivaren.
    Ta bort eventuella medier som lagts i tidigare.
    Figur : Bild - Ta ut fotofacket
  2. Fyll på papper.
    • För in en bunt fotopapper i fotofacket med utskriftssidan nedåt.
      Figur : Bild – Fyll på fotopapper i pappersfacket
    • Skjut in fotopapperet så långt det går.
    • Sätt i utmatningsfacket om du tog ut det tidigare.
  3. Skjut in pappersfacket igen.
  4. Ändra eller behåll pappersinställningarna på skrivarens display.
Så här fyller du på större fotopapper
Om du vill skriva ut på större fotopapper fyller du på det i huvudpappersfacket på följande sätt.
  1. Dra ut pappersfacket, skjut pappersledarna utåt och ta därefter bort eventuellt annat material från facket.
    Figur : Bild – Skjut pappersledaren för bredd till det yttersta läget
  2. Fyll på papper.
    • Lägg i en bunt med papper i pappersfacket med kortsidan framåt och utskriftssidan nedåt.
    • Skjut in papperet så långt det går.
    • Skjut pappersledarna för bredd inåt tills de ligger mot mot papperets kanter.
      Figur : Bild – Justera pappersledaren för bredd
  3. Skjut in pappersfacket igen.
  4. Ändra eller behåll pappersinställningarna på skrivarens display.
Så här skriver du ut foton från en minnesenhet
  1. Sätt i en minnesenhet i uttaget.
    Figur : Bild – Sätt i ett minneskort i kortplatsen
      varning!
    Ta inte bort minnesenheten när skrivaren har åtkomst till den. Det kan skada filerna på enheten Det är endast säkert att ta ut en minnesenhet när minnesenhetens lampa inte blinkar.
  2. Välj ett foto som du vill skriva ut på skrivarens display och tryck på Fortsätt.
  3. Ange hur många foton du vill skriva ut.
  4. Tryck på (Redigera) för att ändra ljusstyrka, beskära eller rotera det valda fotot, eller tryck på (Utskriftsinställningar) om du vill använda funktioner som t.ex. Korrigera röda ögon eller Korrigera foto.
  5. Tryck på Fortsätt och förhandsgranska det valda fotot.
  6. Tryck på Skriv ut för att starta utskriften.