• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro 400 Printer M401 - Meddelande om uppdatering av den fasta programvaran för den nya versionen 20131214

Inledning
HP har nyligen lanserat en ny version av den fasta programvaran för skrivare i HP LaserJet Pro 400 MFP M401-serien. Nedan visas en lista med åtgärder och förbättringar som ingår i den här versionen (datumet för fast programvara: 20131214).
Åtgärder och förbättringar
Den här uppdateringen av den fasta programvaran innehåller följande förbättringar och åtgärder:
  • Förbättrad energibesparing för lågenergiläge och viloläge.
  • Förbättrad prestanda vid utskrift av ett dokument med HP ePrint eller Google Print.
  • Åtgärdade ett problem där skrivaren förlorade anslutningen efter ett felaktigt svar på anrop från nätverksroutern.
  • Förbättrat beteende för justeringsfunktionen så att den tillåter justeringar för ensidiga utskrifter.
  • Åtgärdade ett problem där skrivaren kunde starta om vid utskrift på papper som är mindre än vad som behövs för utskriften.
  • Åtgärdade ett problem där skrivaren felaktigt rapporterade att den var offline vid utskrifter från en Android-enhet om det inte fanns papper i skrivaren.
  • Förbättrade AirPrint-funktioner för skrivaren vid utskrifter från iOS-enheter.
  • Förbättrad behandling av SNMP-OID:er.
  • Åtgärdade ett problem som orsakade att ett felaktigt PCL5-standardteckensnitt användes när ett DIMM-teckensnittskort fanns installerat.
  • Åtgärdade ett problem som kunde förhindra utskrifter från Windows-appleten i kontrollpanelen "Enheter och skrivare".
  • Förbättrade språklokaliseringen på skrivarens kontrollpanel.
  • Åtgärdade ett problem som kunde förhindra att enhetsinställningarna från EWS sparades och återställdes.
  • Förbättrade språklokaliseringen på skrivarens kontrollpanel.
  • Åtgärdade ett problem som kunde förhindra att enhetsinställningarna från EWS sparades och återställdes.
  • Åtgärdade ett sällsynt problem som ledde till att skrivaren inte svarade när nätverksaktiviteter togs emot.
  • Åtgärdade ett sällsynt problem där utskrifter av vissa dokument orsakade ett fel.
  • Åtgärdade ett problem där skrivaren i nätverket inte kunde identifieras i nätverket.
  • Åtgärdade ett problem där skrivaren startade om om ett stort antal utskriftsförfrågningar togs emot när skrivaren hade slut på papper.
Uppdatera skrivarens fasta programvara
I det här dokumentet visas alternativ och steg-för-steg-instruktioner för hur du uppdaterar skrivarens fasta programvara: HP LaserJet Pro - Uppdatera den fasta programvaran.