Komma igång med mobila utskrifter

Inledning
Det finns flera lösningar för mobil utskrift med HP LaserJet-skrivare. Nedan finns några alternativ.
HP ePrint Solutions
ePrint är den officiella uppsättningen av HP:s utskriftslösningar.
HP ePrint via e-post – Skriv ut dokument genom att skicka dem som e-postbilagor till skrivarens e-postadress från valfri e-postaktiverad enhet. Fullständig information om hur du ställer in HP ePrint via e-post finns på: Ställ in "HP ePrint via e-post"’ (c02981597).
HP ePrint-appen – Med HP ePrint-appen kan du skriva ut från smartphones eller surfplattor med Android, Apple iOS eller BlackBerry, oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resa. Skriv ut från din telefon via Wi-Fi, via Internet till en HP ePrint-skrivare eller direkt till skrivare med stöd för HP Wireless Direct.
Apple AirPrint
AirPrint fungerar över ditt privata trådlösa nätverk så att du kan skriva ut direkt från appar som stöds i din iPhone, iPad eller iPod touch (om de kör iOS 4.2 eller senare) till en ePrint-aktiverad HP-skrivare som är ansluten till samma lokala trådlösa nätverk.
Utskrift: Öppna objektet som ska skrivas ut, tryck på ikonen Åtgärd och tryck sedan på Skriv ut för att öppna Skrivaralternativ. Välj skrivaren och tryck på Skriv ut.
Om du vill ha fullständig information om att konfigurera, använda och skriva ut med AirPrint går du till: Ställ in, installera och konfigurera AirPrint (c03488602)
Enheter med Android v2.3.3 (eller senare)
Inbyggd utskriftslösning för Android (Android 4.3 (Jelly Bean) och Fire OS 3.0 (Mojito))
Med HP:s inbyggda utskriftslösning för Android och Kindle kan mobila enheter automatiskt hitta och skriva ut till HP-skrivare som finns på samma lokala trådlösa nätverk. Utskriftslösningen är inbyggd i de operativsystem som stöds så det är inte nödvändigt att installera drivrutiner eller ladda ned programvara.
Utskrift: Öppna det objekt som ska skrivas ut, välj menyikonen och sedan Skriv ut. Välj skrivare i listan över tillgängliga skrivare och välj sedan Skriv ut.
Mer information om hur du använder inbyggd utskrift för Android och vilka Android-enheter som stöds finns på: Använd HP:s inbyggda lösning för Android och Fire(c04110193).
Ytterligare support
  • Laserjet ePrint och mobila lösningar – En fullständig lista över alla lösningar för mobila utskrifter, vad de kan göra, när de bör användas och deras kompatibilitet med operativsystem.
  • Lösningar för trådlös utskrift – Få svar och hjälp med att ställa in ditt hemmanätverk och HP-skrivaren för trådlös utskrift.
  • Wireless Direct – Med HP Wireless Direct kan du skriva ut från en trådlös mobil enhet direkt till en HP Wireless Direct-aktiverad skrivare utan att behöva ansluta till ett nätverk eller Internet.