• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro MFP M521 - Sätta tillbaka separeringsplattan

Inledning
  obs!
Klicka här om du vill se ett kort videoklipp där vi demonstrerar proceduren.
Innan du börjar
  • I nedanstående tabell kan du hitta produktsatsens artikelnummer och sedan gå till www.hp.com/buy/parts för att beställa den.
    Artikelnummer för sats
    Beskrivning
    A8P79-65010
    Fixeringssats för separeringsplatta med instruktionsguide
Steg 1: Ta bort separeringsplattan
  1. Stäng av produkten.
    Figur : Stäng av produkten
  2. Koppla loss USB- och faxkablarna.
    Figur : Koppla loss USB- och faxkablarna
  3. Koppla bort strömsladden.
    Figur : Koppla bort strömkabeln
  4. Öppna dokumentmatningsluckan.
    Figur : Öppna dokumentmatningsluckan.
  5. Identifiera separeringsplattan i änden av inmatningsfacket för dokumentmataren.
    Figur : Identifiera separeringsplattan.
  6. Tryck ned separeringsplattan och tryck den åt höger, mot inmatningsfacket. Om det behövs för du in en rak skruvmejsel i öppningen till vänster om separeringsplattan för att skjuta den åt höger med lagom kraft. Det hör ett tydligt knäppljud när separeringsplattan lossar. Ta bort separeringsplattan från produkten. Kontrollera att fjädern under separeringsplattan sitter kvar på plats.
    Figur : Ta bort separeringsplattan
Steg 2: – Packa upp den nya separeringsplatteenheten
Packa upp den nya separeringsplatteenheten.
Om delen behöver returneras eller återvinnas hittar du mer information i Returer och återvinning av produkter.
  obs!
HP rekommenderar ansvarsfull kassering av den felaktiga separeringsplattan.
Figur : Packa upp den nya separeringsplatteenheten.
Steg 3: Installera den nya separeringsplattan
  1. Sätt i separeringsplattan i produkten ovanför fjädern och rikta in de två stiften på plattan mot öppningarna. Tryck ned separeringsplattan så långt som det går att trycka ihop fjädern och tryck sedan separeringsplattan åt vänster cirka 2 mm. När separeringsplattan installeras på rätt sätt hörs ett tydligt knäppljud och den bakre delen av separeringsplattan lyfts upp när du släpper på trycket på den.
    Figur : Tryck dokumentmatarens separeringsplatta inåt och nedåt.
  2. Stäng luckan till dokumentmataren.
  3. Anslut USB- och faxkablarna.
    Figur : Anslut USB- och faxkablarna.
  4. Anslut strömkabeln.
    Figur : Ansluta strömkabeln
  5. Starta produkten.
    Figur : Starta produkten