• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Enterprise M712 and HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Fjäder till dokumentmatarens separeringsplatta

Inledning
  obs!
Klicka här om du vill se ett kort videoklipp där vi demonstrerar proceduren.
Innan du börjar
  • I nedanstående tabell kan du hitta produktsatsens artikelnummer och sedan gå till www.hp.com/buy/parts för att beställa den.
    Artikelnummer för sats
    Beskrivning
    5851-4879
    Sats med fjäder till dokumentmatarens separeringsplatta
Nödvändiga verktyg
  • Det behövs inga speciella verktyg för att installera den här satsen.
Steg 1 – Ta bort fjädern till dokumentmatarens separeringsplatta
  1. Gör så här:
    1. Stäng av produkten.
    2. Koppla bort strömsladden.
        varning!
      Du undviker att skada produkten genom att stänga av den, vänta i fem sekunder och först därefter ta bort strömsladden innan du försöker serva produkten.
  2. Öppna luckan till dokumentmataren och identifiera dokumentmatarens separeringsplatta.
  3. Tryck på fliken (1) mot separeringsplattan.
  4. Rotera separeringsplatteenheten uppåt och bort från dokumentmataren. Ta sedan bort enheten.
  5. Ta bort fjädern från separeringsplattan (1).
Steg 2 – Packa upp den nya fjädern till dokumentmatarens separeringsplatta
Ta upp den nya ur förpackningen.
Om delen behöver returneras eller återvinnas hittar du mer information i Returer och återvinning av produkter
  obs!
HP rekommenderar ansvarsfull kassering av duplex-reverse-guiden.
Steg 3 – Installera den nya fjädern till dokumentmatarens separeringsplatta
  1. Sätt fjädern på fjädersockeln (1) under separeringsplattan.
  2. Placera de två flikarna (1) på enheten i hålen som finns i dokumentmatarchassit.
  3. Rotera enheten nedåt och in i dokumentmataren.
  4. Sätt i fliken (1).
  5. Stäng luckan till dokumentmataren.
  6. Gör så här:
    1. Anslut strömkabeln.
    2. Starta produkten.