• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Ta bort och sätta tillbaka serviceluckan i HP ENVY Recline 27-k000 stationära TouchSmart All-in-One-datorer

Det här dokumentet gäller HP Envy Recline 27-k000 stationära TouchSmart All-in-One-datorer.
HP Envy Recline 27-k000 TouchSmart All-in-One-dator
Innan du börjar
  • Ha en Phillips-kryssskruvmejsel klar.
  • Ta ut alla cd- och dvd-skivor ur den optiska enheten.
  • Stäng av datorn och koppla bort alla kablar. Se till att koppla från nätverkskabeln innan du kopplar från strömkabeln.
  • Flytta datorn till en ren, plan och stadig arbetsyta på ett golv utan matta.
  • Placera datorn vänd nedåt på en mjuk, plan yta. HP rekommenderar att du placerar datorn på en filt, handduk eller något annat mjukt tyg för att skydda pekskärmsytan från repor eller andra skador.
  • Ta inte ur en komponent ur skyddsförpackningen innan du är redo att installera den.
  varning!
Kontrollera att strömmen till datorn är frånkopplad innan du börjar.
  varning!
Produkten innehåller komponenter som kan ta skada av statisk elektricitet. Minska risken för skador orsakade av statisk elektricitet genom att arbeta på ett golv utan matta, använda en arbetsyta som motverkar statisk elektricitet (till exempel en skumplastduk som leder bort statisk elektricitet) samt bära ett armband som är anslutet till en jordad yta.
  varning!
Lösningarna i detta dokument tillhandahålls av HP för kvalificerade serviceombud och som hjälp till sina kunder. Reparation av interna komponenter ökar risken för skador på datorn som eventuellt inte omfattas av garantin. Förstå risken och se produktens garanti innan du försöker serva datorn.
Videoöversikt
Se videon innan du börjar med stegen i det här dokumentet.
  obs!
För bästa resultat vid användning av uppringda anslutningar bör du vänta tills videon hämtats helt innan du tittar på den.
Ta bort och sätta tillbaka serviceluckan
Ta bort serviceluckan för att få åtkomst till de interna komponenterna.
Ta bort den bakre serviceluckan
Använd de följande stegen för att ta bort serviceluckan:
Steg 1
Placera datorn vänd nedåt på en mjuk, plan yta. Kontrollera att ståndet INTE står vid kanten av bordet.
Placera datorn med framsidan nedåt
Steg 2
Lyft ståndet upp till högsta läge, så att undersidan av ståndet är parallell med bordsytan.
Lyfta ståndet upp till högsta position
Steg 3
Leta rätt på de två spärrarna som håller serviceluckan till datorn...
Leta rätt på de två spärrarna
... och skjut varje spärr mot mitten av datorn.
Skjuta spärren
Steg 4
Skjut serviceluckan nedåt mot botten av panelen och ta bort den från datorn.
Ta bort den bakre serviceluckan
Sätta tillbaka serviceluckan
Använd de följande stegen för att sätta tillbaka serviceluckan:
Steg 1
Leta rätt på flikarna på serviceluckans övre kant ...
Leta rätt på flikarna
... och leta sedan rätt på de två skårorna i datorn.
Leta rätt på skårorna
Steg 2
För att sätta tillbaka serviceluckan skall du rikta in flikarna något under sina hållare och skjuta in serviceluckan, så att serviceluckan sitter på sin plats.
Sätta tillbaka serviceluckan
Steg 3
Skjut in spärrarna för serviceluckan från mitten för att säkra serviceluckan i datorn.
Säkra spärrarna för serviceluckan