HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Byt ut utmatningsluckan

Byt ut utmatningsluckan

I det här dokumentet beskrivs hur du byter ut utmatningsluckan på HP Officejet Enterprise Color X555 och HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Figur : Lucka till utmatningsfack
  1. Stäng av produkten och koppla ur strömkabeln.
    Figur : Stäng av produkten, koppla ur strömkabeln
  2. Ta bort utmatningsfacket genom att dra upp kanten på facket som är närmast utmatningsluckan, luta den från produkten och sedan dra upp enheten.
    Figur : Ta bort utmatningsfacket
  3. Ta bort luckan till utmatningsfacket genom att böja mitten av utmatningsluckan, dra ut stiftet på baksidan och sedan skjuta luckan bakåt så att stiftet på framsidan lossas.
    Figur : Ta bort luckan
  4. Ta ut den nya luckan ur förpackningen, och använd sedan förpackningen till att skicka den gamla luckan till återvinning.
    Figur : Packa upp den nya luckan och återvinn den gamla
  5. Installera den nya utmatningsluckan genom att sätta stiftet på framsidan på sin plats och sedan böja mitten av luckan så att stiftet på baksidan också hamnar på plats.
    Figur : Installera luckan
  6. Sätt tillbaka utmatningsfacket.
    Figur : Installera utmatningsfacket
  7. Anslut strömkabeln igen och tryck sedan på strömknappen för att starta produkten.
    Figur : Anslut strömkabeln igen, starta produkten