• Information
    Windows 11

Hitta vanliga frågor och svar här.

• Respons

Läser in...

HP-skrivare - Uppdatera eller uppgradera inbyggd programvara i skrivaren

Detta dokument gäller för HP Inkjet- och LaserJet-skrivare.
HP släpper regelbundet nya versioner av skrivarens inbyggda programvara med produktförbättringar eller problemkorrigeringar. Beroende på din skrivare, kan även appar på skrivarens kontrollpanel ta emot uppdateringar. Uppdatera inbyggd programvara och appar regelbundet för att säkerställa att du får ut det mesta möjliga av skrivaren.
Uppgradera den inbyggda programvaran med en av följande metoder. Om en metod inte fungerar kan du prova någon av de andra.
  varning!
Stäng inte av skrivaren förrän uppdateringen har slutförts. Om du stänger av skrivaren under en uppdatering kan skrivaren skadas.