• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP DeskJet 3510-skrivare - Trådlösa skrivarinställningar (Windows)

Det här dokumentet avser HP DeskJet 3510, 3511, 3512, DeskJet Ink Advantage 3515 och 3516 e-All-in-One-skrivare på en dator med Windows.
För att konfigurera en HP-skrivare i ett trådlöst nätverk (Wi-Fi) ska du installera skrivardrivrutinen och programvaran från HP:s webbplats. När du uppmanas till det under installationen väljer du Trådlöst som anslutningstyp.
Steg 1: Förbered installationen
Innan du konfigurerar skrivaren i det trådlösa nätverket, få fram önskade objekt och kontrollera sedan anslutningarna till skrivaren och datorn.
  1. Du behöver följande:
    • Nätverkets namn: Nätverksnamnet är detsamma som SSID.
    • Nätverkslösenord (WEP-nyckel eller WPA-säkerhetslösenfras)
    • En dator som är ansluten till det trådlösa nätverket
    • Internetanslutning (rekommenderas) HP rekommenderar bredbandsåtkomst till Internet, till exempel kabel eller DSL.
    • Skrivaren med stöd för trådlös anslutning: Placera skrivaren nära datorn under installationen.
    • USB-kabel: Under installationen blir du uppmanad när du skall koppla bort USB-kabeln.
  2. Kontrollera att skrivaren, routern och datorn är påslagna och att datorn är ansluten till samma trådlösa nätverk som du vill ansluta skrivaren till.
  3. Koppla från alla USB- eller Ethernet-kablar från skrivaren.
Steg 2: Ladda ned och installera drivrutinen
För att installera skrivaren på ett trådlöst nätverk, installera skrivardrivrutinerna, byt sedan tillfälligt plats på USB-kabeln från skrivaren till datorn. Detta gör att skrivaren att hämta trådlösa nödvändig information från datorn.
  obs!
Som en alternativ metod för att hämta programvaran, kan du använda installations-CD:n.
  1. Gå till 123.hp.com.
  2. Ange din skrivares modellnummer och klicka sedan på Starta.
  3. Klicka på Hämta och sedan på Öppna, Spara eller Kör i alla fönster som visas för att hämta drivrutinen till din dator.
  4. Dubbelklicka på drivrutinsfilen i webbläsarens hämtningsfält eller i mappen Nedladdning på datorn för att starta installationen av drivrutinen.
    Figur : Exempel på HP-drivrutinsfilen i en webbläsarens hämtningsstapel
    Exempel på HP-drivrutinsfilen i webbläsarfältet hämtningar
    Figur : Exempel på HP-drivrutinsfilen i datorns hämtningsmapp
    Exempel på HP-drivrutinsfilen i mappen nedladdningar på datorn
  5. Följ instruktionerna som visas på skärmen för att installation av anslutningen och drivrutinen.
  6. Återgå till sidan 123.hp.com i din webbläsare för att slutföra skrivarens registrering och aktivering.
Vanliga frågor (FAQ)
Granska dessa vanliga frågor om hur du konfigurerar den trådlösa nätverksanslutningen.