HP DeskJet 3510-skrivare - Trådlösa skrivarinställningar (Windows)

Det här dokumentet avser HP DeskJet 3510, 3511, 3512, DeskJet Ink Advantage 3515 och 3516 e-All-in-One-skrivare på en dator med Windows.
För att konfigurera en HP-skrivare i ett trådlöst nätverk (Wi-Fi) ska du installera skrivardrivrutinen och programvaran från HP:s webbplats. När du uppmanas till det under installationen väljer du Trådlöst som anslutningstyp.

Steg 1: Förbered installationen

Innan du konfigurerar skrivaren i det trådlösa nätverket, få fram önskade objekt och kontrollera sedan anslutningarna till skrivaren och datorn.
  1. Du behöver följande:
    • Nätverkets namn: Nätverksnamnet är detsamma som SSID.
    • Nätverkslösenord (WEP-nyckel eller WPA-säkerhetslösenfras)
    • En dator som är ansluten till det trådlösa nätverket
    • Internetåtkomst (rekommenderas): HP rekommenderar bredbandsåtkomst till Internet, till exempel kabel eller DSL.
    • Skrivaren med stöd för trådlös anslutning: Placera skrivaren nära datorn under installationen.
    • USB-kabel: Under installationen blir du uppmanad när du skall koppla bort USB-kabeln.
  2. Kontrollera att skrivaren, routern och datorn är påslagna och att datorn är ansluten till samma trådlösa nätverk som du vill ansluta skrivaren till.
  3. Koppla från alla USB- eller Ethernet-kablar från skrivaren.

Steg 2: Ladda ned och installera drivrutinen

För att installera skrivaren på ett trådlöst nätverk, installera skrivardrivrutinerna, byt sedan tillfälligt plats på USB-kabeln från skrivaren till datorn. Detta gör att skrivaren att hämta trådlösa nödvändig information från datorn.
obs!
Som en alternativ metod för att hämta programvaran, kan du använda installations-CD:n.
  1. Gå till 123.hp.com.
  2. Ange din skrivares modellnummer och klicka sedan på Starta.
  3. Klicka på Hämta och sedan på Öppna, Spara eller Kör i alla fönster som visas för att hämta drivrutinen till din dator.
  4. Dubbelklicka på drivrutinsfilen i webbläsarens hämtningsfält eller i mappen Nedladdning på datorn för att starta installationen av drivrutinen.
    Figur : Exempel på HP-drivrutinsfilen i en webbläsarens hämtningsstapel
    Exempel på HP-drivrutinsfilen i webbläsarfältet hämtningar
    Figur : Exempel på HP-drivrutinsfilen i datorns hämtningsmapp
    Exempel på HP-drivrutinsfilen i mappen nedladdningar på datorn
  5. Följ instruktionerna som visas på skärmen för att installation av anslutningen och drivrutinen.
  6. Återgå till sidan 123.hp.com i din webbläsare för att slutföra skrivarens registrering och aktivering.

Vanliga frågor (FAQ)

Granska dessa vanliga frågor om hur du konfigurerar den trådlösa nätverksanslutningen.