Instruktioner för skrivarbyte för HP Officejet Pro 8610 och 8620 e-All-in-One-skrivarserien

När HP byter ut defekta produkter kan det hända att vissa tillbehör eller delar måste flyttas över från den defekta produkten till den nya produkten.
  obs!
  • Vissa valfria tillbehör kanske inte ingår i din produktmodell.
  • Behåll valfria tillbehör som du har köpt separat.
Se följande lista över de HP Officejet Pro 8610, 8615, 8620 och 8625 e-All-in-One-skrivare som inkluderas i det här dokumentet.
Bild
Modell
Skrivarnummer
Bild: HP Officejet Pro 8610 och 8620 e-All-in-One-skrivarserier
HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One-skrivare
A7F64A
E1D34A
HP Officejet Pro 8615 e-All-in-One-skrivare
D7Z36A
HP Officejet Pro 8616 e-All-in-One-skrivare
J5T77A
HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One-skrivare
A7F65A
HP Officejet Pro 8625 e-All-in-One-skrivare
D7Z37A
Anvisningar
Följ dessa steg för att se till att du tar bort rätt tillbehör innan du skickar skrivaren tillbaka till HP.
  obs!
Om du har en HP Instant Ink-prenumeration och använde Instant Ink-bläckpatroner i din gamla skrivare, kommer de inte att fungera med din nya skrivare. Nya Instant Ink-bläckpatroner krävs för den nya skrivaren och kommer att levereras separat.
  1. Starta skrivaren genom att trycka på strömknappen, om den inte redan är igång.
  2. Ta bort skrivhuvudet.
  3. Återvinn eller kasta skrivhuvudet (med bläckpatronerna installerade).
  4. Stäng bläckpatronens åtkomstlucka.
    Figur : Stäng bläckpatronens åtkomstlucka
    Bild: Stäng bläckpatronens åtkomstlucka
  5. Stäng av skrivaren genom att trycka på strömbrytaren.
  6. Koppla loss strömsladden från baksidan av skrivaren och koppla sedan bort strömsladden från eluttaget, överspänningsskyddet, förlängningskabeln eller grenuttaget.
  7. Dra ut USB- eller Ethernet-kabeln från skrivarens baksida om du har en kabelanslutning till skrivaren.
  8. Vänd skrivaren så att dess baksida är vänd mot dig.
  9. Tryck in knapparna på båda sidor av tillbehöret för dubbelsidig utskrift (duplexenheten) och ta sedan loss tillbehöret.
      Figur : Ta loss duplexenheten
      Bild: Ta loss duplexenheten.
    1. Tryck in knapparna på sidorna av duplexenheten.
    2. Dra ut duplexenheten ur skrivaren.
  10. Behåll följande tillbehör för användning med den nya skrivaren:
    • Tillbehör för dubbelsidig utskrift (duplexenhet)
      Bild: Tillbehör för dubbelsidig utskrift (duplexenhet)
    • Nätadapter
      Bild: Nätadapter
    • Strömsladd
      Bild: Strömsladd
    • Ethernet-kabel
      Bild: Ethernet-kabel
    • USB-kabel (Universal Serial Bus)
      Bild: USB-kabel (Universal Serial Bus)
    • Handböcker till skrivare
      Bild: Exempel på en handbok till en skrivare
    • CD-skivor
      Bild: Exempel på en CD-skiva
    • Fack 2 (tillvalstillbehör)
      Bild: Exempel på fack 2 (tillvalstillbehör)
  11. Anslut strömsladden till den nya skrivarens baksida och anslut den till ett vägguttag.
  12. Tryck på strömbrytaren för att sätta på den nya skrivaren och testa sedan alla skrivarfunktioner.
  13. För ytterligare supportinformation, se www.hp.com/ support.