HP Officejet Pro 8600 (N911)-skrivare - Skanna från kontrollpanelen

Det här dokumentet gäller för Officejet Pro 8600 (N911a, N911g och N911n)-skrivare.
Lär dig hur du skannar ett foto eller ett dokument med de tillgängliga alternativen på skrivarens kontrollpanel.
Steg 1: Lägg på fotot eller dokumentet
Du kan skanna från skannerns glas eller från den automatiska dokumentmataren (ADM).
Steg 2: Skanna ett dokument eller ett foto
För att skanna ett foto eller dokument från kontrollpanelen till datorn, se till att datorn är på, den fullständiga skrivardrivrutinen är installerad och HP-skrivaren är ansluten till datorn med en USB-kabel eller via trådad (Ethernet) nätverkskabel eller via ditt trådlösa lokala nätverk.
Vanliga frågor (FAQ)
Gå igenom de vanliga frågorna om vilka skanningsalternativ som är tillgängliga och vad som krävs för att skanna från skrivaren.