• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-datorer - Hårddiskkontroll borttagen från HP Support Assistant (HPSA)

Informationen i det här dokumentet gäller alla HP:s stationära och bärbara datorer som kör HP Support Assistant (HPSA)
I januari 2013 togs hårddiskkontrollen bort från HP Support Assistant (HPSA) eftersom verktyget var inkompatibelt med RAID- och mSATA-enheter. De senaste HPSA-uppdateringarna har löst problemet. Hårddiskkontrollen är nu tillgänglig från HPSA.
Använd följande steg för att hämta aktuella uppdateringar till HPSA-programvaran:
  1. Öppna en webbläsare på skrivbordet och gå till webbplatsen för HP Support Assistant.
  2. Under Ladda ned HP Support Assistant väljer du länken för en notebook-dator eller stationär dator, beroende på vilken typ av dator du har.
    Figur : Välja länk för notebook-dator eller stationär dator
    Välja länk för notebook-dator eller stationär dator
  3. När nedladdningsfältet visas längst ned på skärmen klickar du på Spara.
  4. När nedladdningen är klar klickar du på Kör och följer sedan instruktionerna på skärmen. Den här processen kan ta några minuter att slutföra.
  5. När installationen är klar visas meddelandet HP Support Assistant har installerats korrekt . Stäng meddelanderutan.
    Ikonen för HP Support Assistant visas på skrivbordet. Klicka på ikonen så att programmet öppnas.
    Figur : HP Support Assistant-ikonen
    HP Support Assistant-ikonen
  6. Klicka på Den här datorn, Diagnostik och HP-hårddiskkontroll på startsidan för HP Support Assistant.