HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Byta bläckpatroner

Byta bläckpatroner

Produkten använder fyra färger och var och en av dem har en egen bläckpatron: gul (Y), cyan (C), magenta (M) och svart (K).
  1. Öppna bläckpatronsluckan.
    Figur : Öppna kassettluckan
  2. Tryck den gamla bläckpatronen inåt för att lossa den.
    Figur : Lossa tonerkassetten.
  3. Ta tag i kanten på den gamla bläckpatronen och dra den sedan rakt utåt för att ta bort den.
    Figur : Ta bort tonerkassetten
  4. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen.
    Figur : Packa upp tonerkassetten
  5. Rör inte vid de guldfärgade metallkontakterna på tonerkassetten. Om det finns fingeravtryck på kontakterna kan kvaliteten på utskrifterna försämras.
    Figur : Rör inte kontakten
  6. Sätt i den nya bläckpatronen i produkten. Skjut in kassetten tills den "klickar" till och tar stopp.
    Figur : Sätt in tonerkassetten
  7. Stäng bläckpatronsluckan.
    Figur : Stäng kassettluckan
  8. Lägg den gamla kassetten i kartongen och läs om återvinning av använda tonerkassetter på kartongen till tonerkassetten.