• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Officejet Enterprise Color X555 - Produktjämförelse

Produktjämförelse
Modellnamn
Modellnummer
X555dn-modeller
C2S11A
X555xh-modeller
C2S12A
Pappershantering
Fack 1 (rymmer 50 ark)
Fack 2 (rymmer 500 ark)
Fack 3 (rymmer 500 ark)
Automatisk dubbelsidig utskrift
Anslutning
10/100/1000 Ethernet LAN-anslutning med IPv4 och IPv6
Lättåtkomlig USB-port för utskrifter och skanning utan dator och för uppgradering av den inbyggda programvaran
Hårdvaruintegreringsplats (HIP) för anslutning av enheter från andra leverantörer
Lagring
HP Solid State Disk Drive (8 GB)
HP Crypto Disk Drive (500 GB)
Kontrollpanelens skärm och inmatning
4,3 tum kontrollpanel med färgpekskärm
Skriv ut
Skriver ut upp till 42 sidor per minut (spm) på papper i A4- eller Letter-format i professionellt läge, upp till 70 spm i allmänt Office-läge och upp till 15 spm i presentationsläge
Lättåtkomlig USB-utskrift (ingen dator behövs)
Gör mobila utskrifter med hjälp av något av följande:
  • HP ePrint via e-post
  • HP ePrint-app
  • Programmet HP ePrint1
  • HP ePrint Enterprise
  • HP ePrint Home & Biz-app
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  obs!
Mer information om mobilitetslösningar hittar du på följande länkar: www.hp.com/go/mobileprinting; www.hpconnected.com; www.hp.com/go/LaserJetMobilePrinting
Operativsystem som kan användas23
Windows XP SP3 eller senare, 32- och 64-bitars
  obs!
Installationsprogrammet stöder inte 64-bitarsversionen men det gör skrivardrivrutinen.
  obs!
Microsoft-support för Windows XP upphörde i april 2009. HP fortsätter att tillhandahålla begränsad support för det avslutade XP-operativsystemet.
Windows Visa, 32-bitars och 64-bitars
  obs!
Windows Vista Starter stöds inte av installationsprogrammet eller skrivardrivrutinen.
Windows 7 SP1 eller senare, 32- och 64-bitars
Windows 8, 32-bitars och 64-bitars
Windows 8,1, 32-bitars och 64-bitars
Windows Server 2003 SP2 eller senare, 32- och 64-bitars
  obs!
Installationsprogrammet stöder inte 64-bitarsversionen men det gör skrivardrivrutinen.
  obs!
Microsoft-support för Windows Server 2003 upphörde i juli 2010. HP fortsätter att tillhandahålla begränsad support för det avslutade Server 2003-operativsystemet.
Windows Server 2008, 32-bitars och 64-bitars
Windows Server 2008 R2, 64-bitars
Windows Server 2012, 64-bitars
Mac OS X 10.6, OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion och OS X 10.9 Mavericks
1HP ePrint-programvaran stöder följande operativsystem: Windows Vista® (32-bitars och 64-bitars); Windows 7 (32-bitars och 64-bitars); Windows 8 (32-bitars och 64-bitars); och Mac OS X 10.6, OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion och OS X 10.9 Mavericks.
2Listan med de operativsystem som stöds gäller skrivardrivrutiner för Windows PCL 6, UPD PCL 6, UPD PCL 5, UPD PS och Mac och för installationsskivan i förpackningen. Om du vill ha en lista över de operativsystem som stöds går du till www.hp.com/support/ojcolorX555 för att ta del av HP:s heltäckande hjälp för produkten. Om du befinner dig utanför USA går du till www.hp.com/support, väljer land/region, klickar på Drivrutiner och programvara och uppger sedan produktnamn eller -nummer. I området Download Options (Hämtningsalternativ) klickar du på Drivers, Software & Firmware (Drivrutiner, programvara och inbyggd programvara).
3Installationsskivan med HP-programvaran installerar drivrutinen HP PCL 6 för Windows operativsystem samt annan valfri programvara. Installationsprogrammet för Mac finns inte med på cd-skivan. CD:n innehåller instruktioner om hur du hämtar installationsprogrammet för Mac från www.hp.com. Gå till webbplatsen www.hp.com/support, välj country/region (land/region) och klicka sedan på Drivers & Software (Drivrutiner och programvara). Ange ett produktnamn eller -nummer. I området Download Options (Hämtningsalternativ) klickar du på Drivers, Software & Firmware (Drivrutiner, programvara och inbyggd programvara). Klicka på operativsystemsversionen och därefter på knappen Hämta i drivrutinstabellen.
  obs!
Det senaste stödet för operativsystemet finns elektroniskt på: www.hp.com/support/ojcolorX555.
  obs!
Om du vill ladda ned och få mer information om HP UPD Postscript-, PCL 5- och PCL 6-drivrutinerna kan du gå till www.hp.com/go/upd.
UPD PCL 5 stöds inte i Windows operativsystem. Om du vill ha mer information om operativsystem för klient- och server för HP UPD, går du till www.hp.com/go/upd och klickar på fliken Specifikationer.
  obs!
För mer information om mobila utskriftslösningar, gå till www.hp.com/go/mobileprinting; www.hpconnected.com; eller www.hp.com/go/LaserJetMobilePrinting.